Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 29 гостей.

Карта сайту

Науково-практичний семінар для методистів і вчителів-філологів

Теги: Загальні

17 жовтня 2012 року Департаментом освіти  спільно з методичним центром управління освіти адміністрації Московського району на базі Харківської загальноосвітньої школи №124 для керівників районних методоб’єднань учителів української мови та літератури м.  Харкова, методистів методичних центрів  управлінь освіти районів проведено науково-практичний семінар  на тему: «Створення банків даних з різних аспектів україністики та їх використання в організації методичної роботи з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів, учителями української мови та літератури».  

  На семінарі  були висвітлені питання щодо форм і методів створення банків даних з україністики та їх використання в роботі з керівниками навчальних закладів, учителями української мови та літератури.

  Жваве обговорення викликали презентації досвіду роботи з банками даних методичного центру Московського району та методичного об’єднання учителів-філологів ХЗШ №124. Також учасники семінару познайомилися з виставкою педагогічних розробобок, підготовленою методичним центром управління освіти адміністрації Московського району.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark