Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 56 гостей.

Карта сайту

Вітаємо юних інформатиків з перемогою на Всеукраїнському турнірі!

Теги: Загальні

 

На XІ Всеукраїнському турнірі юних інформатиків, який проходив з 5 по 10 квітня 2013 року на базі Херсонського державного університету, збірна команда м. Харкова посіла ІІІ місце.

  Учасниками турніру були 10 команд, які представляли Донецьку, Харківську, Волинську, Київську, Херсонську, Хмельницьку та Дніпропетровську області України.

  Харківську область представляли три команди: збірна команда м. Харкова, команда м. Куп’янська та команда Харківської обласної спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість». До складу збірної команди м. Харкова увійшли учні Харківського фізико-математичного ліцею №27 Бакунов Микита, Богомаз Антон, Пруненко Григорій, Христоєв Костянтин і учень Харківського навчально-виховного комплексу №45 «Академічна гімназія» Мінаков Станіслав. Значну допомогу у підготовці команди надали викладачі кафедри програмної інженерії Харківського національного університету радіоелектроніки.

  Змагання проходили у три тури. У перший день змагань команди представляли власні проекти робототехнічних систем та презентували комп’ютерні моделі роботів. У другий та третій день - розв’язували завдання, пов’язані з програмуванням.

  Організатори турніру потурбувались і про відпочинок учасників – для них були проведені екскурсії до Херсонського державного університету, ІТ-компанії DataArt та біосферного заповідника «Асканія-Нова».

  За підсумками усіх змагань збірна команда юних інформатиків нашого міста отримала диплом ІІІ ступеня.

  Вітаємо юних інформатиків Харкова з перемогою! Пишаємось ними та бажаємо їм подальших успіхів!

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark