Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 9 гостей.

Карта сайту

Серпневий педагогічний тиждень - 2013

Теги: Загальні

23 серпня стартував серпневий педагогічний тиждень, який продовжить свою роботу до 1 вересня.
27 серпня представники педагогічної громадськості м. Харкова взяли участь у підсумковій колегії Міністерства освіти і науки України за результатами підготовки до 2013/2014 навчального року та впровадження державних стандартів початкової та середньої освіти.

У цей же день учителі-переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2013» провели майстер-класи для колег з м. Харкова та області.
28 серпня 2013 року об 11.00 у приміщенні Палацу студентів Національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого» (вул. Пушкінська, 88) відбудеться конференція педагогічних працівників Харківської області, на якій будуть підведені підсумки розвитку освіти та науки Харківської області у 2012/2013 навчальному році та поставлені завдання на новий навчальний рік. Захід проводиться спільно Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаментом освіти Харківської міської ради.
У роботі конференції візьмуть участь керівники міста та області, ректори ВНЗ усіх рівнів акредитації, голови адміністрацій районів, начальники управлінь освіти, керівники навчальних закладів міста та області, ветерани освіти, молоді фахівці.
Переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013», кращі педагогічні колективи будуть нагороджені Подяками Харківського міського голови, голови Харківської обласної державної адміністрації, голови Харківської обласної ради.
Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Р.В. Шаповал виступить із доповіддю «Про підсумки розвитку освіти і науки в Харківській області за 2012/2013 навчальний рік та завдання на 2013/2014 навчальний рік».
З результатами роботи системи освіти м. Харкова в 2012/2013 навчальному році та пріоритетними завданнями на 2013/2014 навчальний рік учасників конференції ознайомить директор Департаменту освіти Харківської міської ради О.І. Деменко.
Продовжать педагогічний тиждень 29 серпня районні конференції, 30 серпня пройдуть педагогічні ради у школах міста.
1 вересня для школярів та їх батьків відбудеться свято Першого дзвоника. Перший урок навчального року буде присвячений 70-річчю визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark