Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 63 гостя.

Карта сайту

Вітаємо переможців VІ міського турніру юних географів!

Теги: Загальні

12 жовтня 2013 року у Харкові на базі Харківської спеціалізованої школи № 11 відбувся VІ міський турнір  юних  географів.

У турнірі взяли участь 60 учнів – 11 команд з усіх районів міста, та команда Харківського фізико-математичного ліцею №27. 

До складу журі увійшли співробітники кафедри географії історичного факультету Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди та екологічного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна. В якості ведучих географічних боїв були задіяні студенти геолого-географічного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна – переможці Всеукраїнських турнірів юних географів минулих років.

Змагання проходили у два тури у чотирьох групах. Спільним рішенням оргкомітету та журі були визначені переможці в особистому та командному заліках. 

Абсолютним переможцем турніру стала збірна команда Орджонікідзевського району «Містраль». ІІ місце посіли команда «Шторм» Харківської загальноосвітньої школи №5, команда «Бриз» Харківської спеціалізованої школи №80 і збірна команда Московського району «Еверест». ІІІ місце вибороли команда «Меридіан» Харківського технічного ліцею №173 та збірні команди учнів Київського і Дзержинського району. Переможці нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та подарунками. 

Кращі юні географи Харкова представлятимуть наше місто на Всеукраїнському турнірі, що відбудеться у м. Чернівці з 30 жовтня по 3 листопада 2013 року.

 

 Презентація за матеріалами турніру

Перейти вгору Share/Save/Bookmark