Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 53 гостя.

Карта сайту

Відбувся VІ міський турнір юних правознавців

Теги: Загальні

12 жовтня 2013 року на базі Харківської гімназії № 152 відбувся VІ міський турнір  юних  правознавців.

У турнірі взяли участь 75 учнів з усіх районів міста. Вперше учасниками турніру стали учні Харківського університетського ліцею та Харківського фізико-математичного ліцею №27.

До складу журі увійшли викладачі та студенти Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди та Національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого».

Після двох турів змагань абсолютним переможцем турніру стала збірна команда Орджонікідзевського району «Justicia». ІІ місце вибороли збірна команда Київського району та команда Харківської гімназії № 152. ІІІ місце посіли команда Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 та збірні команди учнів Дзержинського, Комінтернівського і Московського районів. Кращий результат в особистому заліку продемонстрував Сауленко Олексій – учень 10 класу Харківської спеціалізованої школи № 99. Переможці нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та подарунками. 

Вітаємо кращих юних правознавців нашого міста та зичимо їм успіхів на Всеукраїнському турнірі, що відбудеться у м. Луцьку на початку листопада.


Презентація за матеріалами турніру

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark