Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 19 гостей.

Карта сайту

Урочисте нагородження переможців міських конкурсів

Теги: Загальні

20 грудня 2013 року на базі Харківської гімназії № 12 Харківської міської ради Харківської області (вул. Чугуївська, 35а) відбулося урочисте нагородження переможців VІІ конкурсу знавців української мови, конкурсу-огляду на кращий кабінет математики серед загальноосвітніх навчальних закладів у 2013 році.

     У друге проведено міський конкурс-огляд на кращий навчальний кабінет серед загальноосвітніх навчальних закладів. У 2013 році для участі в конкурсі представлено 27 кабінетів математики, з яких 8 визнано найкращими. 
 В урочистому нагородженні переможців міських конкурсів взяли участь члени журі: представники Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди та Харківської гуманітарно-педагогічної академії.
  8 завідуючих кабінетів математики були відзначені Почесними грамотами, а 92 переможці мовних конкурсів - дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та подарунками
  Переможців конкурсів та гостей привітали учні Харківської гімназії № 12 та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості № 7.
 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark