Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 19 гостей.

Карта сайту

Міський фестиваль шкільних дитячо-юнацьких громадських організацій «Запали свою зірку»

Теги: Загальні

 Фестиваль шкільних дитячо-юнацьких організацій «Запали свою зірку» проводиться Департаментом освіти в рамках реалізації проекту «Учнівське самоврядування» Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011-2015 роки з метою підтримки громадських об'єднань учнів, формування у школярів активної громадянської позиції, залучення їх до участі в прийнятті рішень на рівні школи, району, міста.

Нагородження переможців Фестивалю відбулось 24 січня 2014 року о 15.30 на базі Харківської гімназії № 12. У рамках фестивалю, за результатами очного і заочного етапів, відзначені 30 кращих шкільних організацій року в таких номінаціях: «Самоврядування – це ми», «Суспільне визнання», «Кращий кабінет учнівського самоврядування», «Кращий друкований орган учнівського самоврядування», «Кращий сайт (електронна газета)», «Проект року». Уперше в номінації «Самоврядування – це ми» нагороджені дитячі організації шкіл першого ступеня Дзержинського та Московського районів. 

Серед районних учнівських організацій нагороди отримали дитячо-юнацькі організації Комінтернівського, Московського, Жовтневого, Дзержинського та Орджонікідзевського районів.

Переможці Фестивалю нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради, пам'ятними сувенірами та перехідними кубками «Краща громадська організація року».

До початку свята у фойє школи працювали фестивальні майданчики׃ виставки-презентації, майстер-класи, творчі майстерні, на яких учасники Фестивалю представили матеріали з досвіду роботи та продемонстрували практичне використання інтерактивних форм роботи громадських учнівських організацій за різними напрямками діяльності.

 У заході взяли участь представники вищих навчальних закладів та лідери Харківської міської організації учнівського самоврядування минулих років, які і сьогодні активно займаються громадською роботою в студентських радах та молодіжних громадських організаціях.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark