Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 42 гостя.

Карта сайту

ХМОУС готується до Фестивальної весни!

Теги: Загальні

  12 лютого 2014 року на базі Харківської загальноосвітньої школи №36  в рамках підготовки до Фестивальної весни Харківської міської організації учнівського самоврядування (квітень-травень 2014 року) відбулось засідання Кінолабораторії ХМОУС.

  У програмі засідання були розглянуті питання підготовки до V кінофестивалю дитячих екранних робіт та проведення І фестивалю шкільних ЗМІ, відбулась зустріч з організаторами та членами журі фестивалів; були обговорені вимоги та критерії оцінювання робіт в номінації «Шкільне телебачення». В роботі засідання взяли участь представники  шкільних кіностудій ХЗОШ №151 та ХСШ №114 Комінтернівського району,  кінолабораторії ХЗОШ №36 Київського району, студенти кафедри кіно- та теле- мистецтв Харківської академії культури.
  Під час зустрічі були продемонстровані кращі роботи V Міжнародного телевізійного фестивалю «Дитятко», відбулась зустріч з членами дитячого журі фестивалю.
 Учасники  отримали рекомендації спеціалістів щодо власних робіт та обмінялись досвідом участі в кіно- конкурсах та теле-проектах.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark