Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 53 гостя.

Карта сайту

Збірники завдань ДПА-2014 у початковій (4 клас) та у старшій школі (11 клас)

Теги: Загальні

 У 2013/2014 навчальному році у початковій школі державній підсумковій атестації підлягають результати навчальної діяльності учнів четвертих класів з української мови (мова і читання) та математики. У навчальних закладах з навчанням мовами національних меншин можуть підлягати атестації результати навчальної діяльності з мови навчання (мова і читання). Державна підсумкова атестація відбуватиметься за затвердженими збірниками завдань.

  Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з предметів інваріантної складової Типових навчальних планів знаходяться за адресою – http://osvita.ua/school/certification/textbook/39949/.
  ДПА 2014 року в старшій школі проводиться з трьох предметів: української мови; історії України або математики (для учнів, які навчалися у класах універсального профілю), профільний предмет (для учнів, які навчалися у класах з іншим профілем навчанням) та один предмет за вибором.
  Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з предметів інваріантної складової Типових навчальних планів знаходяться знаходяться за адресою – http://osvita.ua/school/certification/textbook/39952/.
  За матеріалами сайту http://osvita.ua.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark