Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 25 гостей.

Карта сайту

Міський конкурс інтегрованих уроків «Про мій Харків - моїм учням»

Теги: Загальні

 З 17 березня по 09 квітня 2014 року відбувся ІІ (практичний) тур міського конкурсу інтегрованих уроків «Про мій Харків – моїм учням», який проводився Департаментом освіти в рамках реалізації проекту «Я – харків’янин» Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011-2015 роки. 

  У ІІ (практичному) турі конкурсу змагались 27 педагогів, які провели 19 уроків. Відвідані уроки були змістовними, методично підготовленими, з використанням внутрішньо предметних та міжпредметних компонентів інтеграції. Вчителі застосовували прийоми мотивації та заохочення учнів до активної розумової навчально-пізнавальної діяльності, самостійності та творчості.
  Інтеграція предметів у 2014 році була різноманітною: інформатика та українська література (складання тестів онлайн з української літератури), математика та Я і Україна (розв’язування задач, пов’язаних з харківським метрополітеном), історія та фізика (розвиток фізичної науки в місті Харкові та вплив відкриттів науковців міста на світову науку) та ін.
  Журі конкурсу, до складу якого входили викладачі Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди та методисти НМПЦ, високо оцінили професіоналізм педагогів та визначили переможців. 
 

 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark