Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 51 гость.

Карта сайту

Урочистий прийом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - випускників 2014

Теги: Загальні

22 травня 2014 о 15.00 у Великій залі Харківської міської ради відбулася зустріч заступника міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Горбунової-Рубан С.О. та директора Департаменту освіти Деменко О.І. з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, в якій взяли участь 68 випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Міська влада організовує щорічний прийом з метою надання підтримки дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, створення для них сприятливих умов для самовизначення і самореалізації в подальшому житті після закінчення загальноосвітніх шкіл та під час вступу до вищих навчальних закладів.

Під час прийому Світлана Олександрівна зателефонувала Харківському міському голові Геннадію Адольфовичу Кернесу, який зараз перебуває на лікуванні в Ізраїлі. Мер Харкова передав випускникам побажання успіхів і благополуччя.

Від Харківського міського голови Г.А. Кернеса діти отримали іменні путівки, які свідчать про державні гарантії утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та грошову допомогу в розмірі 1000 гривень, що буде виплачена протягом місяця.

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark