Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 42 гостя.

Карта сайту

Юні харків’яни завоювали дві медалі на Міжнародній олімпіаді з інформатики

Теги: Загальні

З 13 по 20 липня 2014 року в місті Тайбей (о. Тайвань, Китай) проходила 26 Міжнародна олімпіада з інформатики серед школярів, переможцями якої стали два учні міста Харкова. Учень Харківського фізико-математичного ліцею №27 Шевченко Ілля виборов срібну медаль, випускник Харківського навчально-виховного комплексу №45 «Академічна гімназія» Бабенко Михайло – бронзову.

Шевченко Ілля – володар бронзової медалі Міжнародної олімпіади з інформатики 2013 року, яка проходила в Австралії; неодноразовий переможець Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики та Міжнародного фестивалю юних математиків.

Бабенко Михайло нагороджений дипломами І ступеня Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в секції «Технології програмування», комплексної олімпіади з математики, фізики, інформатики «Турнір чемпіонів».

Цього року у змаганнях Міжнародної олімпіади з інформатики взяли участь 311 учнів із 81 країни світу. Команда України, у складі якої були 4 учні, виборола 1 срібну та 2 бронзові медалі.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark