Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 52 гостя.

Карта сайту

Свято «Першого дзвоника» в школах міста Харкова

Теги: Загальні

Сьогодні, 1 вересня, розпочався новий 2014/2015 навчальний рік у всіх 205 харківських школах. Перший дзвінок пролунав для більш ніж 111 тисяч учнів. У нинішньому році до числа харківських школярів приєдналися понад 2,5 тисячі учнів-переселенців з Донецької та Луганської областей. Вперше сядуть за шкільні парти майже 13 тисяч першокласників.

Урочисту лінійку в Харківському фізико-математичному ліцеї №27 відкрив заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов. Від імені Геннадія Кернеса він привітав усіх ліцеїстів, їхніх батьків та вчителів з початком нового навчального року, вручив Почесні грамоти виконкому Харківської міської ради кращим вчителям ліцею. На святі була присутня директор Департаменту освіти Ольга Деменко.

Свято «Першого дзвоника» в Маріїнській гімназії №6 відвідала заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту Світлана Горбунова-Рубан.

У спеціалізованій школі №162 заступник міського голови з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Тетяна Овіннікова привітала школярів з початком нового навчального року.

Усі 43 тисячі учнів 1-4 класів отримали в подарунок від міського голови Геннадія Кернеса сувеніри, а першокласники - «Букварик харківського першокласника».

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark