Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

V Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Теги: Загальні

9 жовтня 2014 року в навчальних закладах міста Харкова стартував V Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Згідно з Положенням про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, конкурс проводиться для учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів у чотири етапи (з жовтня по березень).

Проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка сприяє вихованню у його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю; формуванню готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини, заможної, повноправної і невіддільної від світового розвитку країни.

Завдання для першого етапу конкурсу готуються навчальними закладами, в яких він проходить, для другого та третього етапу – КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

Творчі роботи передбачають теми, пов’язані, зокрема з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Тарас Григорович Шевченко.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark