Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 37 гостей.

Карта сайту

Харківський національний університет В.Н. Каразіна відзначив 210-річчя

Теги: Загальні

10 лютого в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна відбулася Асамблея вчених рад, присвячена 210-річчю з дня відкриття університету. 

У заході з нагоди ювілею взяли участь заступник міністра освіти і науки України Максим Віталійович Стріха, віце-президент НАН України, голова Наглядової ради університету Анатолій Глібович Загородній, директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Іванівна Деменко та інші почесні гості. 

Ректор університету, академік Віль Савбанович Бакіров виступив перед учасниками та гостями свята з доповіддю «Харківський університет і українська культура». Низці педагогів вишу були вручені почесні нагороди та відзнаки Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України. 

Директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко передала колективу університету вітання від Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса і подякувала за внесок вузу в розвиток наукового потенціалу Харкова та України. «Саме ви створюєте честь і славу вашому рідному університету, саме завдяки вам за підсумками 2014 року університет Каразіна став другим серед класичних університетів України і третім в національному рейтингу «Топ-200», - зазначила вона.

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark