Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 56 гостей.

Карта сайту

Семінар для методистів з психологічних служб та методистів, які опікуються дошкільною освітою

Теги: Загальні

Департаментом освіти на базі дошкільного навчального закладу № 345 проведено міський семінар за темою «Адаптація дитини до умов дошкільного навчального закладу – запорука її успішної соціалізації».   

Про психологічні аспекти адаптації дитини до дошкільного навчального закладу та необхідність створення умов для гармонійного розвитку дітей з метою їх подальшої соціалізації розповіла кандидат психологічних наук, доцент кафедри наукових основ управління і психології ІПО ХНПУ ім. Г.С. Сковороди Крамченкова В.О.

Учасники семінару переглянули заняття з адаптації дітей до дошкільного навчального закладу з майбутніми вихованцями та їх батьками, яке провела практичний психолог Білогурова С.Г. 

Методисти управлінь освіти адміністрацій районів обговорили питання щодо активізації внутрішніх психічних ресурсів дітей та забезпечення їх повноцінного психологічного, емоційного та фізичного розвитку під час адаптації, визначили основні аспекти спільної діяльності психолога та педагога у створенні сприятливих умов для соціалізація дітей раннього віку.

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark