Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 47 гостей.

Карта сайту

XIV відкрита конференція-конкурс «Каразінський колоквіум»

Теги: Загальні

3 квітня 2015 року на базі Харківського університетського ліцею пройшов очний тур XIV відкритої конференції-конкурсу для учнів 9-11-х класів ліцеїв і гімназій «Каразінський колоквіум».

«Каразинский колоквіум» проводився в два тури. У першому (заочному) турі взяв участь 201 учень з 26 навчальних закладів Харкова, Куп’янська, Змієва, Балаклеї, Маріуполя, Одеси, Рівного, Херсона, Тернополя. Учасники надали на розгляд журі тези, в яких викладали свою точку зору щодо однієї з сімнадцяти запропонованих організаторами колоквіуму актуальних наукових проблем.

За підсумками роботи журі до участі в очному турі було допущено 106 учасників з 20 навчальних закладів. Їх роботи були надруковані у збірці тез «Каразінського колоквіуму».

Під час очного туру відбулися засідання дванадцяти секцій. Роботою кожної секції керувало журі, до складу якого входили вчені і викладачі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківського національного університету радіоелектроніки.

Учасники виступили з доповідями, відповіли на питання своїх опонентів, взяли участь в дискусії. За підсумками роботи секцій були визначені 50 переможців. Це учні Харківського університетського ліцею, Харківських гімназій №№ 12, 23, 39, 65, 82, 144, Харківських ліцеїв №№ 4, 141, Харківських спеціалізованих шкіл №№ 17,162, Балаклійського ліцею, Куп’янської гімназії №2, Зміївського ліцею №1, Маріупольського ліцею.

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark