Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 70 гостей.

Карта сайту

Про результати ХVІ міського турніру з основ інформатики для учнів 5–7-х класів загальноосвітніх навчальних закладів

Теги: Загальні

18 квітня 2015 року на базі Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова  відбувся міський турнір з основ інформатики для учнів 5–7-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Турнір проводився Департаментом освіти в межах реалізації основних заходів Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011–2015 роки з метою підвищення інтересу учнів до вивчення основ інформатики та програмування; розвитку алгоритмічного мислення; вдосконалення системи пошуку, підтримки та розвитку творчих здібностей талановитої учнівської молоді. Учасники змагань взяли участь у конкурсах:

домашніх проектів;
програмістів;
комп’ютерних графіків;
шифрувальників;
знавців інформатики.

Переможцем турніру у командному заліку стала команда Харківської гімназії № 14. Дипломами ІІ ступеня нагороджено команду учнів Харківського фізико-математичного ліцею № 27 та збірну команду Орджонікідзевського району. Третє місце на турнірі посіли команди: збірна Дзержинського району, Харківського технічного ліцею №173 та Харківської гімназії №144. Переможці турніру нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та цінними подарунками. 

 

 

 

Завдання ХVІ міського турніру з основ інформатики для учнів 5–7-х класів загальноосвітніх навчальних закладів

- знавців інформатики та шифрувальників

Прикріплений файлРозмір
zadanie konkursu hudojnikov.docx109.25 кб
zadanie konkursu programistov.docx488.57 кб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark