Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 31 гость.

Карта сайту

Урочистий прийом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ‒ випускників 2015 року

Теги: Загальні

 20 травня 2015 року у Великій залі Харківської міської ради відбулася зустріч заступника міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Горбунової-Рубан С.О. та директора Департаменту освіти Деменко О.І. з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, в якій узяли участь 71 випускник загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Під час прийому Світлана Олександрівна передала випускникам побажання успіхів і благополуччя від Харківського міського голови Кернеса Г.А., та подарунки іменні путівки, які свідчать про державні гарантії утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та грошову допомогу в розмірі 1000 гривень.

Міська влада організовує щорічний прийом з метою надання підтримки дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, створення для них сприятливих умов для самовизначення і самореалізації в подальшому житті після закінчення загальноосвітніх шкіл та під час вступу до вищих навчальних закладів.

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark