Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 33 гостя.

Карта сайту

Нагороджуємо переможців міських конкурсів

Теги: Загальні

21 травня 2015 року о 15.00 у приміщенні Харківської спеціалізованої школи № 162 (вул. Пермська, 13) відбулося урочисте нагородження переможців міських конкурсів: учнівських творчо-пошукових робіт «Мій родовід»; учнівських проектів «Харків – місто перспектив»; конкурсу-огляду шкільних музеїв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів; фестивалю шкільних ЗМІ; конкурсу-огляду шкільних кабінетів учнівського самоврядування.

У міському етапі конкурсу «Мій родовід» взяли участь  54 учні з 52 шкіл міста. Конкурс проводився у трьох номінаціях «Родовід моєї сім’ї», «Герої живуть серед нас», «Ордени та медалі моєї сім’ї». Щирими почуттями, повагою і гордістю сповнені розповіді учнів про своїх дідів і прадідів, про їх героїчні подвиги в ім'я мирного існування майбутнього покоління, про рідних і близьких, які в даний час знаходяться на передовій у зоні АТО, на захисті рідної України.

31 переможець конкурсу «Мій родовід» нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та подарунками.

79 учнів 5-11 класів брали участь у міському конкурсі проектів «Харків – місто перспектив», з них 22- отримали перемогу. Школярі змагалися в трьох номінаціях: «Харків – місто небайдужих дітей», «Відкриваємо Харків для Європи», «Харків – територія громадських ініціатив».

Дев’ятий раз Департаментом освіти проводився огляд-конкурс шкільних музеїв, спрямований на активізацію  патріотичного виховання молоді, глибоке вивчення школярами фактів героїчних і трагічних подій нашої історії. У 2015 році конкурс проводився в двох номінаціях: «Єтнографічно- краєзнавчі музеї», «Воєнно-патріотичні музеї». Учасниками міського етапу стали 13 шкільних музеїв, з яких 6 визнані кращими.

З метою виявлення талановитих школярів, які мають нахили до журналістської справи  проводився Фестиваль шкільних ЗМІ. 

Фестиваль проводився у трьох номінаціях: «Шкільна газета», «Газета шкільної дитячої організації», «Газета районної дитячо-юнацької громадської організації». У 2015 році на фестиваль було представлено 150 учнівських газет, 19 редакцій визнані кращими.

Конкурс шкільних кабінетів учнівського самоврядування Департаментом освіти проводився в 2015 році вперше з метою активізації діяльності учнів в органах самоврядування, виявлення та популяризації кращого досвіду роботи органів дитячого самоврядування.

У Конкурсі взяли участь 27 загальноосвітніх навчальних закладів, 12 кабінетів визначені кращими.

До складу журі конкурсів входили представники Департаменту освіти та міської організації ветеранів України, кандидат технічних наук Харківського національного університету міського господарства імені А.Н.Бєкєтова, члени міської організації учнівського самоврядування.

Переможці конкурсів нагороджені дипломами Департаменту освіти та пам’ятними подарунками.

 

 

 

 

Прикріплений файлРозмір
2! Музеї. Проекти.pptx15.83 Мб
3 Кабінети учнівського самоврядування.pptx1.65 Мб
4 ЗМІ.ppt2.11 Мб
1. miy rodovid.pptx1.01 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark