Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 50 гостей.

Карта сайту

Керівники навчальних закладів міста відзначені за найкращі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови

Теги: Загальні

28 серпня 2015 року в Київському міському будинку учителя за участю Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка відбулась нарада директорів загальних середніх навчальних закладів України. У нараді взяли участь Міністр освіти і науки України Сергій Квіт, перший заступник Міністра Інна Совсун, заступник Міністра Павло Полянський, Голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Лілія Гриневич.

Під час наради керівники ста шкіл України, учні яких показали найкращі результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, відзначені дипломами «За вагомий внесок у модернізацію національної системи освіти та високі результати випускників у ЗНО з української мови у 2015 році». Серед них – навчальні заклади нашого міста: гімназія № 46 ім. М.В. Ломоносова, спеціалізована школа № 156 Московського району, фізико-математичний ліцей та гімназія № 6 «Маріїнська гімназія».

Запис трансляції можна переглянути на Освітньому порталі «Педагогічна преса» за посиланням  http://pedpresa.ua/135606-vebinar-29.html.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark