Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 7 гостей.

Карта сайту

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

Теги: Загальні

З нагоди Дня працівників освіти 1 жовтня 2015 року у приміщенні Палацу студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулись урочистості за участю Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса. На свято були запрошені ректори ВНЗ, начальники управлінь освіти, керівники та педагоги загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів міста.

«Освіта − одна з основ міста, ви створюєте Харкову славу інтелектуальної столиці. 300 тис. студентів і школярів, 40 тис. педагогів − ці цифри можна порівняти з населенням деяких українських міст. Ви продовжуєте тримати найвищу планку в умовах, коли складно стало і вчителям, і батькам, і дітям, − це показник вашого професіоналізму та відданості справі», − сказав Геннадій Кернес, вітаючи присутніх.

Подяки міського голови та грамоти міськради та виконкому за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління напередодні Дня вчителя отримали кращі працівники вишів, шкіл і дитячих установ міста.

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark