Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Відбувся ІХ міський турнір юних винахідників і раціоналізаторів

Теги: Загальні

24 жовтня 2015 року в Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова відбувся ІХ міський турнір  юних  винахідників і раціоналізаторів, учасниками якого стали 12 учнівських команд з усіх районів міста.

Турнір проводився Департаментом освіти Харківської міської ради спільно з Центром доуніверситетської освіти і кар’єри Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова в межах реалізації основних заходів Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011–2017 роки. 

До складу журі міського турніру юних винахідників і раціоналізаторів входили науковці, викладачі й студенти Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Під час урочистого відкриття було проведено жеребкування, за результатами якого визначено схему турнірних змагань. Командні бої проводились у два тури в чотирьох групах.  

Спільним рішенням оргкомітету та журі були визначені переможці в особистому та командному заліках. 

Перше місце поділили дві команди: команда Харківської гімназії № 47 та збірна команда Дзержинського району.

Дипломом ІІ ступеня нагороджено команду «Винахідники майбутнього» Київського району та команду «Перша столиця» Комінтернівського району.  

ІІІ місце посіли команди «Майбутні винахідники» (Київський район), «Вектор І» (Московський район) та збірна команда Жовтневого району.

В особистому заліку найбільшу кількість балів отримали учень 10 класу Харківської гімназії № 172 Логачов Дмитро та учень 11 класу Харківської гімназії № 47 Селіхов Гліб. 

Переможці турніру нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та цінними подарунками. Студенти-волонтери провели для учасників турніру екскурсії до лабораторій, музею та спорткомплексу університету. 

Кращі юні винахідники Харкова представлятимуть наше місто на ХVІІІ Всеукраїнському турнірі, що відбудеться у м.  Києві з 6 по 11 листопада 2015 року.

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark