Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Вітаємо переможців ХХІV міського турніру юних фізиків

Теги: Загальні

1 листопада 2015 року в Харківському фізико-математичному ліцеї № 27 відбувся ХХІV міський турнір юних фізиків.

В турнірі взяли участь 60 учнів – 9 команд з усіх районів міста та команди Харківського фізико-математичного ліцею № 27, Харківського університетського ліцею, Харківської обласної спеціалізованої школи-інтернату «Обдарованість».

До складу журі міського турніру фізиків входили науковці, викладачі й студенти фізичного, фізико-технічного та фізико-енергетичного факультетів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Серед студентів – переможці Всеукраїнських олімпіад, конкурсів-захистів Малої академії наук, Всеукраїнських та Міжнародних турнірів юних фізиків минулих років.

Змагання проходили у два тури в чотирьох групах. Спільним рішенням оргкомітету та журі були визначені переможці в особистому та командному заліках. 

Переможцем турніру в командному заліку, третій рік поспіль, стала команда учнів Харківського ліцею № 161 «Імпульс».

Дипломом ІІ ступеня нагороджено команду учнів Харківського фізико-математичного ліцею № 27.

ІІІ місце на турнірі посіли команда Харківського університетського ліцею, команда Харківської гімназії №152 Ленінського району та збірні команди учнів навчальних закладів Дзержинського та Комінтернівського районів. 

В особистому заліку абсолютним переможцем турніру стала учениця Харківського ліцею № 161 «Імпульс» Зайцева Ольга. ІІ місце посіли учень Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Пилипець Даниїл та учень Харківської гімназії №152 Авраменко Дмитро. Дипломи ІІІ ступеня отримали учень Харківського університетського ліцею Аксьонов Михайло, учень Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Головащенко Вадим та учні Харківського ліцею № 161 «Імпульс» Мельник Євген і Гринченко Світлана.

Переможці турніру нагороджені Дипломами Департаменту освіти Харківської міської ради та подарунками. 

Кращі юні фізики Харкова представлятимуть наше місто на Всеукраїнському турнірі, що відбудеться в місті Суми з 20 по 25 листопада 2015 року.

 

Прикріплений файлРозмір
ТЮФ 01.11.2015 итоги.ppt26.59 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark