Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 5 гостей.

Карта сайту

Запрошуємо до громадського обговорення

Теги: Загальні

Міністерством освіти і науки розроблено та винесено на громадське обговорення Положення про конкурсний відбір проектів підручників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Документ визначає порядок проведення конкурсного відбору проектів підручників для учнів шкіл з навчальних предметів інваріантної складової типових навчальних планів.

Передбачається, що конкурс буде проводитись окремо для кожного класу у два етапи.

На першому етапі здійснюватиметься експертиза електронних версій проектів підручників. Другий етап передбачає вибір підручників, яким надано гриф МОН, загальноосвітніми навчальними закладами за електронними версіями оригінал-макетів.

З метою організованого проведення конкурсу підручників МОН та Інститут модернізації змісту освіти забезпечуватимуть формування конкурсного переліку навчальних предметів та назв підручників, а також оприлюднення інструктивно-методичних матеріалів для проведення експертизи електронних версій підручників та їх вибору школами. 

Положенням також визначено, які документи учасники подаватимуть для участі у конкурсі, детально описано проведення двох етапів конкурсу та підбиття його підсумків.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark