Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Нарада методистів з психологічної служби та початкового навчання

Теги: Загальні

 17 листопада на базі Харківської загальноосвітньої школи №176 відбувся семінар-практикум за темою «Організація спільної діяльності педагогів та практичних психологів з учнями, які зазнали труднощів у навчанні» для методистів з психологічної служби та початкового навчання управлінь освіти адміністрацій районів.

У ході семінару були розлянуті методи психодіагности та корекції труднощів у навчанні дітей молодшого шкільного віку, презентовано систему роботи ХЗОШ №176 щодо психолого-педагогічного супроводження дітей початкової школи. В ході семінару перед учасниками виступили Кирилова О.О., кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник відділення психології «Інституту охорони здоровя дітей та підлітків», Полякова І.В., методист науково-методичного центру Департаменту освіти, Щелкунова І.В., методист з психологічної служби методичного центру управління освіти Дзержинського району.

Під час відкритих занять, які показали вчитель початкової школи  Просяник С.Ю. та практичний психолог Ільїна В.В., були продемонстровані ефективні стратегії взаємодії  учителя з психологом та учителя з учнями під час навчально-виховного процесу, методи роботи за авторською програмою «Розвиток пізнавальних процесів першокласників» практичного психолога Ільїної В.В. 

У ході дискусії учасниками семінару було вироблено рекомендації для вчителів щодо здійснення психолого-педагогічної допомоги дітям, які зазнали труднощів у навчанні.

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark