Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 13 гостей.

Карта сайту

Прес-конференція директора Департаменту освіти Деменко Ольги Іванівни

Теги: Загальні

2 лютого в прес-центрі Харківської міської ради відбулася прес-конференція директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко, під час якої розглядалися питання щодо особливостей проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

До особливостей проведення ЗНО цього року Ольга Деменко віднесла те, що для вступу до вишу будуть дійсні тільки сертифікати 2016 року. При цьому кожен випускник має право здати не більше чотирьох тестів. Основна сесія ЗНО триватиме з 5 травня по 17 червня

«Основна сесія почнеться вже 5 травня - з тестів з української мови та літератури. Як і торік, результати з цього предмету також будуть зараховані як державна підсумкова атестація. Те ж стосується математики (11 травня) або історії України (13 травня), на вибір учня. Всі інші предмети проводитимуться уже у червні», - зазначила Ольга Деменко. Також цього року, за її словами, збільшиться час на написання тестів. 

«В школах проводиться велика інформаційно-роз'яснювальна робота щодо ЗНО. Школа сама формує і відправляє комплект реєстраційних документів випускників старшої школи в Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти. Якщо треба внести зміни до реєстраційних документів, то це теж робиться через школу. Результати ЗНО також можна буде дізнатися у школі», - розповіла Ольга Деменко.

Як і минулого року, тести проходитимуть у харківських вишах, а також у 25 школах, які вже брали участь у проведенні ЗНО.

Детальніше з умовами реєстрації на ЗНО можна ознайомитися тут 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark