Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 65 гостей.

Карта сайту

Програма «Go Global» залучає навчальні заклади до створення літніх мовних таборів

Теги: Загальні

 Громадська організація «GoGlobal» спільно з МОН України реалізують програму «GoGlobalcamps», що полягає у створенні на базі навчальних закладів мовних таборів з поглибленим вивченням англійської мови.

   Прийом заявок від шкіл на участь у програмі розпочався 17 лютого. Подати заявку можна за посиланням.
   За результатами мотиваційного конкурсу близько 150 шкіл-учасниць  отримають статус «GoGlobal camps».
   Мета проекту: показати дітям, що вивчення мов - це легко і просто.
   «Наразі доступ до сучасних та цікавих мовних таборів, через їх ексклюзивність та нішевість, має дуже вузьке коло дітей. Також не у всіх батьків є фінансова можливість відправити школярів за кордон в мовний табір. Тому було вирішено організувати такі табори в Україні та зробити їх доступними для багатьох», - розповідають  у Громадській організації GoGlobal.
   У межах проекту буде створено спеціалізований веб-ресурс -  координаційний інформаційний центр. Там міститиметься вся необхідна методична інформація: навчальні програми, спеціалізовані роздаткові матеріали, сценарії, плани занять та медіатека з ліцензійними відеоматеріалами.
   До роботи в таборах також буде залучено іноземних волонтерів - носіїв мови. Їх основним завданням стане надання допомоги вчителям у проведенні  різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей.
 

 За матеріалами сайту: http://pedrada.com.ua/news/gruppy/shkola/programa_go_global_zaluchaye_navchalni_zakladi_do_stvorennja_litnikh_movnikh_taboriv/

Перейти вгору Share/Save/Bookmark