Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

До уваги випускників шкіл та їхніх батьків

Теги: Загальні

 Сьогодні роботодавці віддають перевагу працівникам, які мають якісні професійні знання, вміють працювати в команді, швидко сприймають нововведення, вчасно виконують свою роботу та готові розвиватися.

   Харківський центр професійної освіти Державної служби занятості пропонує безкоштовну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за 26 професіями.
У процесі навчання використовуються новітні технології та сучасне обладнання. Вік та попередня кваліфікація не мають значення. Набір груп здійснюється упродовж всього календарного року. 
   На березень 2016 року заплановано формування груп за професіями: «виноградар», «налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням», «в’язальник трикотажних виробів та полотна», «заточувальник», «фрезерувальник», «штукатур», «покоївка».
   Більш детальну інформацію про кожну професію можна отримати на сайті або у Харківському міському центрі зайнятості, який знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 137 А (станція метро «Київська»), 3 поверх, кім. 302, тел. 728-40-33, 728-40-35.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark