Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 42 гостя.

Карта сайту

Інтеграція через діалог. Інтеграція через діяльність.

Теги: Загальні

 14 квітня 2015 року  на базі Харківської загальноосвітньої школи №142 в межах реалізації проекту «Учнівське самоврядування» Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2011-2017 роки відбулося відкрите засідання Правової корпорації Харківської міської організації учнівського самоврядування.

У ході засідання, яке проходило за участю школярів, які прибули до     м. Харкова з Луганської та Донецької областей, були  порушені проблеми захисту прав дітей та підлітків що постраждали внаслідок конфлікту в Україні; презентовані проекти «Шкільна медіація», «Шкільна служба порозуміння», «Шкільна юридична консультація», які реалізуються в межах Правової корпорації ХМОУС. Учасники заходу обговорили шляхи  інтеграції дітей та молоді з Донецької та Луганської областей до реалізації власних ініціатив в межах діяльності базових центрів ХМОУС.
Перед учасниками виступили юристи, фахівці у сфері психосоціальної підтримки сімей внутрішньо переміщених осіб, координатори та учасники проекту «Інтеграція через діалог» та програми «Діти миру», які реалізуються у м. Харкові за підтримки Європейського Союзу. 
Практичні психологи навчальних закладів Московського району (ХСШ №33, ХГ № 43, ХЗОШ №№58, 64, 122) провели тренінгові заняття, учасники яких створили імпровізовану інсталяцію «Світ, у якому Я хочу жити».

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark