Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 36 гостей.

Карта сайту

Відбулося перше засідання робочої групи з вивчення питання залучення та використання благодійних внесків у школах та дитсадках Харкова

Теги: Загальні

 За дорученням Харківського міського голови Геннадія Кернеса створена робоча група з вивчення питання залучення та використання благодійних внесків в дитячих садках і школах Харкова. 

   Склад робочої групи затверджено розпорядженням міського голови від 15 липня 2016 року. До неї увійшли: депутати від фракцій «Самопоміч», «Солідарність», «Наш край», «За Харків, за Відродження», а також представники батьківського самоврядування, автор електронної петиції «Заборонити збір готівки благодійних внесків, що стягуються з батьків на потреби дитячих садків і шкіл м. Харкова», фахівці департаментів міської ради, керівники навчальних закладів.
   Перше засідання робочої групи відбулося 20 липня, в малій залі міської ради. Присутні заслухали інформацію в.о. директора Департаменту освіти Тетяни Петрівни Стецюри про механізм отримання благодійних внесків та розміщення інформації на сайтах навчальних закладів про кількість коштів та їх призначення.
  Секретар Харківської міської ради Олександр Миколайович Новак зазначив, що в місті є випадки, які заслуговують на окрему увагу, і дав доручення до наступного засідання, яке попередньо призначене на початок серпня, підготувати звіт за 2015 рік і першу половину 2016 року про всі надходження благодійних внесків батьків до навчальних закладів.
 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark