Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 9 гостей.

Карта сайту

Школярі міста стали учасниками профорієнтаційного проекту «Find Yourself»

Теги: Загальні

 18 листопада дев’яносто школярів міста Харкова взяли участь у презентації профорієнтаційного проекту «Find Yourself», яка відбулась в Харківській міській раді. Проект започатковано комісією з питань підприємництва та працевлаштування молоді Молодіжної ради при Харківському міському голові за підтримки Департаменту освіти і Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. 

Він спрямований на вирішення одного з найважливіших питань для учнів старших класів - вибору майбутньої професії. Завдання проекту - надати учням старших класів реальну можливість поринути в життя вищого навчального закладу, спробувати себе в ролі фахівця обраного напрямку, звести до мінімуму можливість виникнення бажання переходу в інший вищий навчальний заклад через невідповідність обраного напрямку професійним інтересам. 

В рамках проекту кожен бажаючий школяр зможе вибрати собі дві з п'яти сфер, в яких він хотів би спробувати свої сили - IT, медіа, юриспруденція, дизайн і медицина. Під час презентації проекту школярам представили ті компанії і фірми, в яких вони зможуть пройти практику (всього – 35).

На сьогодні проект тестується в чотирьох школах (ХГ №№ 116, 152, ХЛ № 89 та ХЗОШ № 5) серед 10-класників і проводитиметься з 21 листопада по 4 грудня. Надалі планується охопити вже цілі райони міста.

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark