Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 33 гостя.

Карта сайту

Прес-конференція Директора Департаменту освіти Харківської міської ради Ольги Іванівни Деменко

Теги: Загальні

 22 грудня у прес-центрі Харківської міської ради відбулася прес-конференція директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко, на якій розглядались питання особливостей закінчення І семестру 2016/2017 навчального року, проведення новорічних та різдвяних свят, ситуація із захворюваністю у навчальних закладах та особливості проведення ЗНО у 2017 році.

   Директор Департаменту зазначила, що семестрові оцінки  учнів основної та старшої школи можуть бути скориговані за заявою батьків. При цьому вона звернула увагу, що підвищення результатів семестрового оцінювання шляхом коригування не дає підстав для нагородження випускників свідоцтвом із відзнакою, Золотою або Срібною медаллю. 
    Ольга Іванівна зазначила, що ситуація в школах щодо захворювання  відстежується, проводиться моніторинг в розрізі кожного району, кожної школи і навіть класу. Рівень захворюваності серед школярів у загальноосвітніх установах Харкова досить високий, але в цілому ситуація знаходиться під контролем.
     Розповідаючи про особливості проведення ЗНО у 2017 році, Ольга Іванівна відмітила, що для вступу до вищих навчальних закладів прийматимуться сертифікати 2016 та 2017 років; кожен абітурієнт має право здавати тести не більш, ніж з чотирьох предметів. 
    Реєстрація на основну сесію ЗНО, яка цього року буде проведена з 23 травня по 16 червня, триватиме з 6 лютого по 17 березня 2017 року.
    Традиційно більшість (80 %)  школярів, які проходять на ЗНО, як правило, бере участь у пробному тестуванні, яке дає можливість пройти процедуру проведення іспитів і випробувати свої сили. Пробне тестування, як зазвичай, платне. Для абітурієнтів пільгових категорій пробне ЗНО буде безкоштовним.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark