Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 34 гостя.

Карта сайту

Переможцями Всеукраїнських турнірів стали 34 команди харківських школярів

Теги: Загальні

 

 У жовтні та листопаді 2016 року 45 команд учнів м. Харкова взяли участь у фінальних етапах дев’яти Всеукраїнських турнірів юних хіміків, біологів, математиків, економістів, географів, правознавців, фізиків, інформатиків, винахідників і раціоналізаторів, що відбулися в різних містах України. Переможцями Всеукраїнських турнірів стали 34 команди харківських школярів.

   Сьомий рік поспіль учні м. Харкова утримують першість на Всеукраїнському турнірі юних математиків – другий рік поспіль абсолютним переможцем турніру визнана команда учнів Харківського навчально-виховного комплексу №45 «Академічна гімназія», яка поділила І місце з командою учнів Харківського фізико-математичного ліцею №27.
   Абсолюту першість на Всеукраїнському турнірі юних біологів вибороли учні Харківської гімназії № 46 імені М.В. Ломоносова.  
   На Всеукраїнського турніру юних правознавців одразу чотири харківські команди посіли перше місце. 
   Десять команд учнів нашого міста за перемогу у Всеукраїнських турнірах отримали дипломи ІІ ступеня, сімнадцять команд здобули дипломи ІІІ ступеня.
   Щиро вітаємо переможців Всеукраїнських турнірів та їх наставників! Харків пишається вашими успіхами. Не зупиняйтеся на досягнутому! Бажаємо вам щастя, натхнення та нових перемог!

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark