Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 12 гостей.

Карта сайту

Урочисте нагородження переможців міського конкурсу творчих робіт вільного жанру «Присвята рідному місту» та фестивалю дитячо-юнацьких громадських організацій «Самоврядування – це ми»

Теги: Загальні

 27 січня на базі Харківської гімназії № 12 нагороджено переможців міського конкурсу творчих робіт вільного жанру «Присвята рідному місту» та фестивалю дитячо-юнацьких громадських організацій «Самоврядування – це ми».

   Конкурс «Присвята рідному місту» пройшов у два етапи - на рівні району та загальноміському. У ньому взяли участь школярі 8-11-х класів, які представили 108 робіт у трьох номінаціях: «Харків - місто моє» (вірші), «Харків - місто щастя і добра» (статті, замітки, репортажі, інтерв'ю, есе), «Мій Харків - мої крила» (відеороботи). Оцінювало роботи журі, до складу якого входили викладачі харківських вишів, представники Молодіжної ради при Харківському міському голові, переможці літературних конкурсів та конкурсів відеоробіт минулих років. За підсумками було визначено 17 кращих робіт - переможців та призерів.
   Переможцем конкурсу в номінації «Харків ‒ місто моє» стала учениця школи № 42 Анастасія Козленко. У номінації «Харків ‒ місто щастя та добра» перемогу здобула учениця школи № 39, автор роботи «Харків ‒ мрія моя» Дар'я Андрєєва. Кращою в номінації «Мій Харків ‒ мої крила» визнана відеоробота учениці школи № 138 Таїсії Голубовської. Крім того, за оригінальність, інформативність, майстерність, успішний дебют заохочувальними дипломами нагородили 27 школярів.
   Міський фестиваль «Самоврядування ‒ це ми» у Харкові проходить раз на три роки. Фестиваль проводиться з метою підтримки розвитку учнівського самоврядування в навчальних закладах міста та діяльності шкільних дитячо-юнацьких громадських організацій. Традиційно до участі у фестивалі запрошуються організації, що відзначилися в діяльності ХМОУС та за результатами моніторингових досліджень показали найвищий рівень розвитку учнівського самоврядування. У 2017 році до участі у фестивалі  були запрошені 74 організації, серед яких відзначено 28 переможців.
   У номінації «Лідери в самоврядуванні - лідери в житті» за активну участь у громадському житті міста, стимулювання інноваційної, проектної, соціально значущої діяльності лідерів кращими визнано ДЮГО «Сузір’я» ХСШ № 119, «Ровесник» ХГ № 152, «Лідер» ХЗОШ № 28, «Нове покоління»  ХСШ № 17,  «Сігма» ХГ № 12, «ДОМ» ХЗОШ № 150. 
  У номінації «Ми ‒ успішна команда»  за результативну командну роботу, формування навичок співробітництва з представниками шкільного та місцевого самоврядування нагороди отримали ДЮГО «Дружба» ХСШ № 156, «Єдність» ХГ № 82, «Ми» ХГ № 47, «Фед ВіМ» ХЗОШ № 70, «КРОК» ХГ №46 ім. М.В.Ломоносова, «Шкільна республіка» ХЗОШ № 151. Дипломом за перше місце відзначена дитячо-юнацька організація «Дружба» спеціалізованої школи № 156.
   У номінації «Суспільне визнання»  за плідну співпрацю з представниками громадянського суспільства відзначені ДЮГО «Країна дитячих мрій» ХГ № 39, «Росток» ХЗОШ №153, «Асорті» ХСШ №75,  «Сузір’я» ХСШ № 134, «Конкордія» ХНВК № 45 «Академічна гімназія», «Шкільна асоціація учнів»  ХСШ № 11. У номінації «Запали свою зірку» відзначені дитячі організації ЗНЗ №№ 176,33,85, ХФМЛ № 27 та Харківського університетського ліцею.
   За розширення соціального партнерства в різних сферах діяльності молодіжних громадських об’єднань та сприяння становленню учнів як громадян патріотів України були відзначені кращі районні дитячо-юнацькі організації: «Росток» Новобаварського району, «Сузір'я» Індустріального району, «Лідер-ХХІ» Шевченківського району, «КРОС» Слобідського району та «Темп» Немишлянського району.
  Переможці отримали Дипломи Департаменту освіти Харківської міської ради, перехідні кубки, пам’ятні подарунки.
   Спеціальними призами були відзначені автори кращих  відеовізитівок  «Самоврядування – це ми» та каліграм на тему «Лідерство в сучасному світі», які були продемонстровані гостям свята під час проведення фестивалю.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark