Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 24 гостя.

Карта сайту

Поїздка 30 харківських школярів до міста Брно у рамках міжнародного проекту «Побратимське колесо – 2017»

Теги: Загальні

 23 березня в Харківській гімназії № 116 зі школярами, які поїдуть до міста-побратима Харкова Брно (Чеська Республіка), їхніми батьками та педагогами зустрівся перший заступник міського голови Ігор Олександрович Терехов. Він вручив учням вітальний адрес від Харківського міського голови Геннадія Кернеса на ім'я мера міста Брно Петра Вокржала зі словами подяки за підтримку міжмуніципального співробітництва. 

  «Ви подивитеся Європу, прекрасне місто Брно, з яким нас пов'язують довгі побратимські відносини, відвідаєте Прагу, дізнаєтеся про історію та культуру Чехії. Це прекрасна можливість для того, щоб почерпнути нові знання. Попереду у вас цікава подорож, яка запам'ятається на все життя. Думаю, після вашого повернення ми обговоримо нові проекти, на які вас надихне поїздка», – зазначив перший віце-мер.
   Поїздка відбудеться з 25 березня по 3 квітня в рамках міжнародного проекту «Побратимське колесо – 2017» за підтримки Харківського міського голови Геннадія Кернеса та мера міста Брно Петра Вокржала. Харків представлятимуть 30 старшокласників із 24 харківських шкіл, які є стипендіатами Президента України, Харківського міського голови, міської ради,  переможцями Міжнародних предметних олімпіад та турнірів. У програмі візиту – відвідування вищих навчальних закладів, визначних пам'яток Брно, Південно-Моравського краю й Праги, а також робочі зустрічі в магістраті міста і консульстві України в Брно. 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark