Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 50 гостей.

Карта сайту

Делегація харківських школярів у місті Брно (Чехія)

Теги: Загальні

 Делегація міста Харкова у складі 30 кращих школярів 10 і 11-х класів із 24 шкіл відвідала місто Брно (Чехія) у рамках міжнародного проекту «Побратимське колесо ‒ 2017».

   У рамках запланованої програми у магістраті міста відбулась зустріч з начальником місцевого управління освіти Мартіном Йелінеком. Юні  харків'яни подякували за підтримку в реалізації проекту і передали вітальний адрес мерові міста Брно від Харківського міського голови Геннадія Кернеса. 
   У Консульстві України в Брно делегація зустрілась з консулом Іваном Холостенком, який розповів про особливості роботи цієї дипломатичної установи.
   З метою ознайомлення з системою освіти в Брно щколярі відвідали університет імені Масарика та гімназію з вивченням російської мови, де презентували своє рідне місто, познайомилися зі своїми однолітками і запросили їх відвідати Харків.
   Різноманітною була і культурна програма: для школярів організовані екскурсії до Праги та до історичного центру Брно з відвідуванням основних визначних пам'яток ‒ собору Святих Петра і Павла, Міської ратуші, площі Свободи, фонтану Парнас тощо.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark