Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 24 гостя.

Карта сайту

Свято Останнього дзвоника в школах Харкова

Теги: Загальні
  26 травня у всіх загальноосвітніх навчальних закладах Харкова пролунав останній дзвоник. Учасниками святкових лінійок стали 118 тисяч школярів, у тому числі близько 3 тисяч дітей, які переїхали до Харкова із зони АТО.
   Найбільш хвилюючим і урочистим це свято стало для 6395 одинадцятикласників. 
 Почесним гостем Харківської спеціалізованої школи № 132 та Харківської загальноосвітньої школи № 36 став Харківський міський голова Геннадій Адольфович Кернес. Він особисто привітав учнів, учителів та батьків із закінченням навчального року і подарував навчальним закладам мультимедійні проектори.  
   Геннадій Адольфович звернувся до випускників з такими словами: «36-та школа - одна з найстаріших і найкращих шкіл у Харкові. Тут сильні традиції, це знак якості і великої праці не тільки школярів, а й їхніх сімей, викладачів, наставників. Випускники зараз здають ЗНО, і я щиро бажаю вам найвищих результатів, гідних старання і праці, які ви в це вклали. Ці дні - дуже важливі для вашого майбутнього. Сконцентруйтеся, будьте спокійними, і - вперед, до результату».
    У Харківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 132 Харківський міський голова після урочистої лінійки залишився неформально поспілкуватися з випускниками. «Хочу побажати вам одного - не бійтеся. Слухайте всі поради, але йдіть за мрією і живіть своїм життям. Більшість з вас стане студентами, в Харкові є для цього всі умови, щоб продовжити навчання, займатися спортом, відпочивати і знайти свою любов. Наше місто комфортне і красиве, по-справжньому європейське. І куди б ви не вирушили, нехай вас супроводжує удача», - сказав випускникам Геннадій Адольфович. 
   Перший заступник Харківського міського голови Ігор Олександрович Терехов привітав зі святом школярів Харківської гімназії № 163. Звертаючись до випускників, він зазначив: «Я бажаю вам, щоб ви своїм рідним і близьким вклали стільки любові, мудрості і знань, скільки вклали у вас ваші вчителі».
   Урочисті лінійки в школах відвідали заступники та радники Харківського міського голови, депутати Харківської міської ради.

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark