Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Екскурсія для обдарованих школярів міста Харкова

Теги: Загальні

 31 травня 2017 року за ініціативи Харківського міського голови Г.А. Кернеса для обдарованих учнів міста Харкова організована екскурсія «Подорож в країну професій і розваг». 

 Учасниками програми стали 40 обдарованих школярів з усіх районів нашого міста. Серед них переможці міського конкурсу «Учень року – 2017», конкурсу-захисту Малої академії наук, міжнародних спортивних змагань, Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів, літературних конкурсів, керівники учнівських об'єднань та рухів, лауреати вокальних, танцювальних та інструментальних конкурсів.

 Під час 7-годинної програми школярі взяли участь у міському проекті «Франсільванія», який дав можливість в ігровій формі ознайомитися з різними професіями, розкрити творчі та інтелектуальні здібності. Учні відвідали сучасне виробництво «Слобожанський миловар», де дізналися про історію підприємства, його виробничі потужності, побачили сучасне обладнання, відвідали цех та лабораторію по розробці і впровадженню нової продукції та мали можливість ознайомитися з експозиціями музею імені А.С. Макаренка.

 

 

Прикріплений файлРозмір
Фотозвіт. Екскурсія.ppt13.5 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark