Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 22 гостя.

Карта сайту

Реконструкція найбільшого шкільного стадіону міста

Теги: Загальні
 У Новобаварському районі продовжується реконструкція найбільшого шкільного стадіону міста, що належить загальноосвітній школі №28. Загальна площа його – близько п’яти тисяч квадратних метрів. Планується обладнати волейбольний та баскетбольний майданчики, сучасне футбольне поле, бігові доріжки, встановити тенісний стіл. Відкриття стадіону очікується до початку нового навчального року.
  За словами директора департаменту освіти О.І. Деменко, в Новобаварському районі реконструюється ще один масштабний об'єкт - стадіон Харківської дитячо-юнацької спортивної школи №5. Там буде облаштовано два сучасних футбольних поля. На сьогоднішній день сучасні стадіони реконструйовані в 40 загальноосвітніх навчальних закладах Харкова, і до нового навчального року їх буде вже 55.
  У жовтні 2017 року в п'яти дошкільних закладах Харкова з'являться сучасні стадіони з міні-футбольними полями, ігровими майданчиками. Їх планують відкрити в Московському, Київському, Шевченківському, Немишлянському та Слобідському районах. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark