Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 10 гостей.

Карта сайту

Науково-практичний семінар «Web-STEM-школа–2017»

Теги: Загальні

 22-29 серпня 2017 року відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Університетом менеджменту освіти проводять Всеукраїнський науково-практичний семінар «Web-STEM-школа – 2017». 

   Захід відбудеться в режимі он-лайн. На заході педагоги ознайомляться із інноваційними технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи.
   Учасники «Web-STEM-школи – 2017»: ознайомляться з досвідом запровадження STEM-підходів під час вивчення предметів природничо-математичного циклу; дізнаються про реалізацію STEM-підходів у дошкільній та початковій освіті; обговорять ідеї вчителів-новаторів щодо використання проектно-дослідної діяльності у навчально-виховному процесі тощо.
   До участі у науково-практичному семінарі запрошуються: науковці, методисти обласних інститутів післядипломної освіти, працівники районних (міських) методичних кабінетів, керівники навчальних закладів, учителі, інші педагогічні працівники та зацікавлені особи.
  Для участі, отримання матеріалів і сертифікату необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://yakistosviti.com.ua Участь у роботі Web-STEM-школі безкоштовна.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark