Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

Міська серпнева конференція педагогічних працівників

Теги: Загальні

 18 серпня пройшла Всеукраїнська серпнева конференція Міністерства освіти і науки України, на якій розглянуто питання про реформу загальної середньої освіти – Нової української школи та Державного стандарту початкової загальної освіти. 

  21 серпня стартував серпневий педагогічний тиждень «Створення інноваційного освітнього простору Нової української школи в умовах реформування середньої освіти», який триватиме до 31 серпня. 
   29 серпня пройде педагогічний форум працівників освіти Харківської області. 
  30 серпня о 10.00 у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка відбудеться міська педагогічна конференція «Підсумки розвитку освіти міста Харкова у 2016/2017 навчальному році та пріоритетні завдання на шляху реалізації Концепції нової української школи у 2017/2018 навчальному році», у роботі якої візьмуть участь керівники міста, профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради, ректори вищих навчальних закладів, голови районних профспілок працівників освіти, керівники та педагогічні працівники закладів освіти м. Харкова всіх типів і форм власності, ветерани освіти і молоді вчителі, представники міської батьківської ради та учнівського самоврядування.
  Під час пленарного засідання буде окреслено ряд найважливіших питань, пов'язаних із впровадженням компетентнісного підходу в навчанні, вихованні та управлінні як основи реалізації Концепції Нової української школи.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark