Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 22 гостя.

Карта сайту

Міська серпнева конференція педагогічних працівників

Теги: Загальні

 30 серпня в Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М.В. Лисенка відбулась міська педагогічна конференція «Підсумки розвитку освіти міста Харкова у 2016/2017 навчальному році та пріоритетні завдання на шляху реалізації Концепції нової української школи у 2017/2018 навчальному році», у роботі якої взяли участь керівники міста, профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради, ректори вищих навчальних закладів, голови районних профспілок працівників освіти, керівники та педагогічні працівники закладів освіти м. Харкова всіх типів і форм власності, ветерани освіти і молоді вчителі, представники міської батьківської ради та учнівського самоврядування.

  Під час пленарного засідання окреслено ряд найважливіших питань, пов'язаних із впровадженням компетентнісного підходу в навчанні, вихованні та управлінні як основи реалізації Концепції Нової української школи.
  Перший заступник Харківського міського голови Терехов І.О. привітав присутніх із початком нового навчального року, визначив пріоритетні напрямки співпраці міської влади та освітян і вручив призерам міжнародних учнівських олімпіад 2017 року Подяки міського голови.
  Семиноженко В. П., академік Національної академії наук України, член Президії НАН України, голова Північно-Східного наукового центру Національної академії наук і Міністерства освіти і науки України, привітав освітян з початком нового навчального року та наголосив на необхідності в об’єднанні зусиль освітян для підготовки школярів до реалій сучасного життя. 
   Директор Департаменту освіти Деменко О.І. ознайомила педагогічних працівників та гостей заходу з основними здобутками освіти м. Харкова у 2016/2017 н.р. та окреслила коло питань, на реалізацію яких будуть спрямовані зусилля освітян у новому навчальному році.
   Здобутками батьківського комітету за 2016/2017 н.р. та планами на поточний навчальний рік поділилась голова Міської батьківської ради Манерко Лариса Миколаївна.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark