Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 7 гостей.

Карта сайту

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим Директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко

Теги: Загальні

 Дорогі діти, шановні батьки та педагоги!

  Від усього серця рада вітати всіх вас зі святами, що добром, надією та родинним теплом зігрівають наші серця, ‒ з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

   Підбиваючи підсумки 2017 року, хочу подякувати всім тим, хто додав перлини власного досвіду, таланту та натхнення в освітянську скарбничку м. Харкова. Можемо радіти з того, що в системі освіти Харкова є непересічні досягнення, ми не стоїмо на місці, а невпинно рухаємося вперед до сучасних освітніх стандартів, формуємо творчий, інтелектуальний потенціал нашого міста, застосовуємо новітні методи навчання, виховання й підготовки до життя наших дітей і молоді, які, у свою чергу, прославляють наше місто творчими, інтелектуальними, спортивними здобутками та добрими справами.
   Шановні колеги! Хай 2018 рік буде щедрим на нові досягнення, враження, здійснить найзаповітніші мрії та найамбітніші плани, принесе мир та спокій у ваші домівки, натхнення та успіх  ‒ у професійну діяльність, надію, оптимізм, наснагу й любов ‒ у серця! 
   Дорогі діти та батьки! Міцного вам здоров'я, щастя, добробуту, турботи й розуміння близьких! Хай святкові вогники новорічної ялинки запалять у ваших душах іскри любові, надії й добра, а прийдешній рік виправдає
сподівання та принесе добробут вашим сім’ям!
 
 
З повагою та найкращими побажаннями
Директор Департаменту освіти                                                 О.І. Деменко
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark