Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 43 гостя.

Карта сайту

Новорічне свято для дітей від Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса

Теги: Загальні

 З 25 грудня, під час святкових днів та шкільних канікул, у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М.В. Лисенка під патронатом Харківського міського голови Геннадія Адольфовича Кернеса  для юних харків’ян проводиться новорічна вистава «Русалонька». Квитки на музично-хореографічну постановку отримали понад 40 тисяч маленьких харків'ян.

   27 грудня Харківський міський голова Геннадій Адольфович Кернес особисто привітав глядачів перед початком новорічного шоу: «Зовсім близько Новий рік, і сьогодні у вас є можливість подивитися одну з кращих казкових вистав, які були на цій сцені. Заслужили ми всі таке свято? Упевнений, що так. Я вітаю всіх з прийдешнім Новим роком і Різдвом, бажаю вам миру і стабільності, щоб любимі та близькі люди завжди були з вами, здорові й щасливі».
    Яскраві костюми персонажів, фантастичне художнє оформлення сцени, таємнича гра світла, прекрасна музика і чудова гра артистів – незабутня казка, подарована маленьким харків’янам у переддень свята Нового року. 
   Після святкових вистав маленькі глядачі пільгових категорій отримують новорічні подарунки: солодощі та розмальовки «Подорож по Харкову».
 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark