Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 57 гостей.

Карта сайту

МОН України пропонує для громадського обговорення проект наказу про затвердження типового переліку корекційних засобів навчання для дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних класах закладів освіти

Теги: Загальні

 Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проект наказу МОН України «Про затвердження Типового переліку корекційних засобів навчання для дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних класах закладів загальної середньої освіти».

    Проект розроблено на виконання пункту 4 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 р. № 88 (із змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 863), та пункту 3 Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 серпня 2011 р. № 872.
   Пропозиції та зауваження до проекту акта приймаються до 12 лютого 2018 року на електронну адресу: zarudenko@mon.gov.ua
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark