Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 43 гостя.

Карта сайту

Екскурсії для учнів шкіл м. Харкова

Теги: Загальні

 З метою патріотичного виховання дітей, поглиблення пізнавального інтересу до історії рідного краю, у нашому місті з 2017 року, за ініціативи Харківського міського голови Г.А. Кернеса, реалізується проект для дітей пільгових категорій - учнів закладів загальної середньої освіти міста, у рамках якого для школярів проводяться інтерактивні соціальні екскурсії. У 2017 році їх проведено 10.

   У І півріччі 2018 року заплановано 15 соціальних екскурсій по Харкову та Харківській області: «Масляна в Краснограді», «Світ Слобожанського гончара» (Валки), «Чугуївські етюди» (Чугуїв), «Від шедеврів живопису до шедеврів природи» (Краснокурський район), «Стежками Г. С. Сковороди» (Сковородинівка) тощо.
   10 лютого 2018 року діти пільгових категорій Київського району взяли участь у соціальній екскурсії «Харків Університетський», під час якої ознайомилися з історією рідного міста через призму розвитку університетської освіти та науки, відвідали експозицію «Історичні етюди. Харків ХІХ століття» в Історичному музеї, фотовиставку робіт видатного харківського майстра фотографії і початківця вітчизняного кінематографу «Час Федецького» в Художній галереї ім. Генріха Семирадського.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark