Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 17 гостей.

Карта сайту

Мріємо про Україну – будуємо Україну!

Теги: Загальні

 Школярі загальноосвітніх закладів освіти міста взяли участь в урочистому нагородженні переможців конкурсу «Мрії про України», який вже третій рік поспіль проводиться для учнів 1-11-х класів м. Харкова за підтримки Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО». 

  Журі конкурсу,  до складу якого увійшли учасники АТО, представники спілки письменників, журналістів, громадські діячі міста відзначили кращих учнів, які надіслали роботи в номінаціях: «Письмові творчі роботи», «Ілюстрації та малюнки». 
158 школярів закладів освіти усіх районів міста були нагороджені дипломами конкурсу та збірками творчих робіт  «Мрії про Україну». Найбільшою кількістю переможців відзначилися Індустріальний, Новобоварський, Слобідський та Шевченківський райони. 
   У цьому році конкурсні роботи приймаються  до 01 квітня 2018 року. Вперше, за всю трирічну історію проведення  конкурсу, в ньому беруть участь не тільки окремі учні, а і класні колективи, разом із вчителями та батьками. 
   За ініціативи лідерів Харківської міської організації учнівського самоврядування до конкурсу  2018 року, запропоновано включити номінацію «Проекти патріотичного спрямування», адже, на думку школярів, сьогодні потрібно не тільки  мріяти про майбутнє України, а й конкретними справами сприяти розвитку і процвітанню країни.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark