Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 83 гостя.

Карта сайту

Акція «Будь помітним! Безпека понад усе!»

Теги: Загальні

 04 квітня 2018 року закладами освіти міста спільно з Управлінням патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції розпочато проведення всеукраїнської профілактичної акції «Будь помітним! Безпека понад усе!», яка проводиться з метою активізації профілактичної роботи з учасниками дорожнього руху у весняний період та спрямована на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму.

   Під час акції шкільні офіцери поліції проводитимуть з учнями молодших класів заняття на тему «Безпечна поведінка на дорозі», усі діти отримують подарункові набори – інтерактивні книжки про безпеку та флікери   світловідбиваючі елементи, завдяки яким діти будуть помітні на дорозі.
   Перші заняття з безпеки дорожнього руху проведено 4 квітня для учнів початкової школи загальноосвітньої школи № 105 за участю радника з питань громадського патрулювання Консультативної місії ЄС Пітера Вілсона.
  Для участі у заходах визначено 200 закладів освіти у Харківській (м. Харків – 14 закладів освіти), Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Черкаській областях.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark