Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 23 гостя.

Карта сайту

Семінар «Особливості роботи вчителів перших класів в умовах Нової української школи»

Теги: Загальні

 11 квітня 2018 року на базі Харківської гімназії № 12 Департаментом освіти  проведено семінар «Особливості роботи вчителів перших класів в умовах Нової української школи» для завідувачів методичних центрів та методистів, що опікуються початковою освітою адміністрацій районів Харківської міської ради, тренерів НУШ, завідувачів методичних об’єднань вчителів перших класів. 

   Адміністрація та вчителі перших класів Харківської гімназії № 12, що входить до складу100 шкіл – учасників експерименту з апробації навчальних програм з реалізації нового Державного стандарту початкової освіти (директор Калмичкова Л.А.), ознайомили присутніх із особливостями перебігу пілотування Державного стандарту початкової загальної освіти, поділились творчими ідеями співпраці з батьками, новими нестандартними підходами у організації роботи з молодшими школярами, презентували виставку нових підручників та посібників для роботи в умовах експерименту.
   Учасники семінару ознайомилися з особливостями організації освітнього простору Нової української школи , відвідавши навчальні кабінети пілотних класів.
  Ефективності роботи семінару сприяв діалог з науковцями провідних закладів вищої освіти Харкова: Національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди та Національного університету імені В.Н.Каразіна.
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark